Den långa sega kampen

27. sep, 2014

Nu har jag grinat i snart ett och ett halvt dygn, förstår inte hur jag ska klara detta. Men sällan har ett par extra skift jobb passat så bra som nu för när jag jobbar som en tokig tänker jag inte.

Inbillade mej att han var skaplig i sina ben ikväll, han var iallafall glad - finaste.

Men jag grubblar och gråter... är det dags nu eller vill han vara med ett tag till? Han busade ju trots allt till det igår i Tierp, Hulligangrabben 

Önskar det fanns facit

Och vill tacka er alla som hjälper mej genom detta, inte minst mina småbarn BäbisBerit och Siddeluran

27. sep, 2014

Fan

Det gick inte bra alls idag, jag visste ju att han inte är ok, men nu ska han få äta Fenylbutazon livet ut och gå promenader. Att jag aldrig mer får rida honom för att han inte håller känns inte heller så kul. Enda anledningen att Ylva tycker han kan få vara kvar är mina känslor för honom och att jag lätt har honom som hund. Det är väl självklart att jag kan ha honom som promenadkompis, jag har ju lovat honom att göra allt jag kan för honom!

Men fy fan vilken fruktansvärd dag, den enda ljuspunkten stod just Skrutten för; det krängde till som tusan i transporten vid Högbo Ridklubb så vi stannade bara för att få se en överlycklig Geysir som krupit undet bommen och stod och mumsade hö, älskade häst!

25. sep, 2014

skulle stannat hemma från jobbet, kände att jag är arg och ledsen, men samtidigt skulle jag inte kunnat vara själv idag. Imorrn ska vi till Tierp, imorrn kanske jag måste inse att det inte går längre. Imorrn kanske vi får ytterligare en tidsfrist, fy fan vad jag inte ser fram emot imorrn. Geysir mår hyfsat och har inte så många skitdagar, men han har inte så många riktigt bra dagar heller. Fan.

Jag kan knappt tänka mej att inte ha honom, panik liksom. Men jag har lovat honom att göra allt för honom och då ingår ju tyvärr att inte låta honom ha ont i onödan.

Sen är det ju inte hans favoritsäsong nu med blandat kallt och varmt väder, han har varit dåligare på höstarna ända sen jag lärde känna honom.

Men jag hoppas på ett mirakel ändå, han mår ju bra och är glad, lillskroten❤

21. sep, 2014

Igår följde Lotta och Tyr med igen på en RIDTUR!!!  Vände vid åkrarna, han kändes riktigt fräsch, inte så pigg, men inte så stel heller. Men... idag, näe,  som att vara på ruta minus fyra igen, var lögn att få honom att röra på sej, FAN FAN fan.

Men en gång är väl ingen gång väl, siktar på prom till Högbovägen imorrn då, gogrisen

18. sep, 2014

Gick runt Slätterne och inser att Kungen faktiskt HAR sin... retliga... humor tillbaka, är det sant? Kommer vi att fixa det?

M är matte, G är Geysir i följande dialog

M: Komigennuuuu, rör på dej

G: Det kliar

M: Du ljuger, det kliade ingenting nyss när du stod och åt

G: Det KLIAR,  jättemycket

M: Jamen okej, men nu får du fan klia själv!

G: kärring

M: VAD SA DU???

G: Alla andra mattar kliar sina hästar

M: Nu ljuger du, ingen annan häst får ens stanna och klia sej

G: Å, GRÄS, GOTT

M: Men för fan Geysir, klia sej kan man väl få, men INTE äta

G: Matteeee... jag når liksom inte

Matte kliar...

Och ha i åtanke att vid denna första duell behöver vi inte ens ha kommit från gården. Jag VET att man ska vara mycket bättre ledare för sin häst...men det går inte att bli arg på grisen, och det vet han om.