7. maj, 2015

Fjärilen

Jag har köpt gymkort, ett dyrt gymkort. Hittills har varje besök på gymmet kostat femhundra kronor. Första gången jag tränade på 22 år provade jag Easy Line, 30 sekunder maskin, ett par sekunder vila, 30 sekunder stepup, par sekunder vila, 30 sekunder maskin osv i trettio minuter. Höll på att kräkas, ville ju inte visa hur jävla dålig form jag är i... Men kul som fan var det så när träningsvärken ville ta död på mig och jag ändå ville till gymmet kläckte jag den ljusa idén att prova YinYoga. 

 

Sagt och gjort, roffade åt mig en riktigt bra plats i mitten längst fram med min stela kropp. Försökte verkligen krumelura den som fröken sa, och det var väl mitt fjäskiga sinne som tonade ner varningsklockorna när vi skulle göra Fjärilen. 

 

Här borde alla som läser googla Fjärilen innan vidare läsning, jag kan vänta för det som följer är så skämsigt att jag knappt kan säga det högt samtidigt som det är så ofantligt roligt att det vore brottsligt att inte berätta.

 

Har DU googlat Fjärilen nu?

 

Japp, det hände, DET hände, jag släppte en fis som tjöt som en häxpipare. FUIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Om jag tror att nån hörde? Näe, inte om hela gruppen var stendöv. Så, YinYoga är inte min grej, det var skönt - ja kanske lite för skönt - för kroppen, men tror fan inte jag vågar ...